Sajak

D. Nasuha

Catetan Ahir Pamingpin

Bodasna buuk marengan lengserna hiji pamingpin

Cucuk longkewang nyaksian oyagna pamadegan

Pamingpin nu jadi panutan

Dina hiji catetan ahir pamingpin

Rasa kaheman lana dina ahengna alam marcapada

Pait, getir nyangkaruk dina lahunan

Lamunan nu moal kungsi kasorang

Geus peura sora hiji pamingpin, ngagorowok

Neangan bebeneran nu sajati

Nyambuangkeun karaharjaan pikeun rahayatna

Malati nu kakara mangkak dipatamanan

Tapi, kiwari…

Malati mung saukur marengan dina lamunan

Ngagurat dina hiji catetan ahir pamingpin

Panyileukan kuring, 17 februari 2010


One thought on “Sajak

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s